Problemen met opstarten FysioZelfCheck

0 Comments

Op dit moment ondervinden veel mensen problemen met het opstarten van de FysioZelfCheck app. Onze excuses hiervoor!

Het duurt heel lang voordat het startscherm wordt getoond, en bij sommigen lukt dat niet eens. We werken hard aan een oplossing. Ons advies is om later deze week de app nogmaals te openen. Zodra de app weer naar behoren werkt laten we dat d.m.v. een bericht weten op deze website.

Update 08-12-2021:

Update 1.0.1 is inmiddels live voor zowel Android als iOS/Apple. Met deze versie is het laadprobleem verholpen en moet de FysioZelfCheck weer normaal geopend kunnen worden. Afhankelijk van de instellingen op je telefoon zal de update automatisch geïnstalleerd worden en moet je de update zelf installeren. Alle nieuwe installaties hebben altijd de laatste versie. 

Met vriendelijke groet,
Team FysioZelfCheck

Categories: