Helpdesk

Welkom op de helpdesk pagina van de FysioZelfCheck. Hieronder laten we stap voor stap zien welke schermen u krijgt in het proces tot een oefenprogramma en welke voorwaarden hierbij horen. We gaan in de uitleg er vanuit dat je nog geen account hebt en de FsyioZelfCheck voor het eerste opent. De schermen die hieronder getoond worden zijn gemaakt met een Oneplus 6t telefoon met android. de schermen kunnen iets afwijken op kleinere schermen en/of in de iOS/Apple versie.

 1. Splashscreen
  1. Splashscreen FysioZelfCheck
  2. Dit scherm wordt als het goed is heel kort getoond voordat het homescherm geladen is.
 2. Home scherm
  1. Op het home scherm heb je de mogelijkheid tot het afspelen van de uitlegvideo, het starten van de zelfcheck en direct naar het inlogscherm te gaan.
 3. Klachtengebied/regioselectie
  1. In dit scherm kun je aangeven waar je de pijn ervaart. Afhankelijk van je keuze is er een andere vragenlijst gekoppeld. Let op door het geslacht of de voor-/achterkant aan te klikken worden andere pijngebieden beschikbaar.
 4. Vragenlijst gekoppeld aan klachtengebied/regioselectie
  1.  
  2. Hier willekeurig een aantal afbeeldingen van mogelijke manieren van hoe je de vragen gesteld kunt krijgen.
 5. Advies huisarts/fysiotherapeut
  1. a
  2. Afhankelijk van het antwoord op de vraag kan er een advies komen om contact op te nemen met de huisarts of fysiotherapeut. De reden hiervoor is dat …..
 6. Advies voor het starten van het oefenprogramma
  1. Advies aan einde vragenlijst FysioZelfCheck
  2. Je komt in aanmerking voor een oefenprogramma gekoppeld aan het door jou gekozen klachtengebied. De vlog die hier getoond wordt geeft een goede uitleg en waardevolle informatie. Je moet nu eerst registreren om een account aan te maken zodat je daarmee kunt inloggen en daadwerkelijk het oefenprogramma kunt zien.
 7. Registratie stap 1
  1. Registratie FysioZelfCheck stap 1 van 3
  2. Bij stap 1 van 3 wordt de controle uitgevoerd of je op de juiste manier verzekerd bent en daarmee de FysioZelfCheck kostenloos kunt gebruiken. Na het invoeren van je geboortedatum en verzekerdenummer kun je op knop volgende klikken. Hiermee start op de achtergrond een controle en zal je daarna in het scherm een groene of rode melding krijgen. Bij een goede (groene) melding ben je juist verzekerd en kun je nogmaals op volgende klikken en ga je door naar stap 2 van 3. Bij een foute (rode) melding kom je met de opgegeven gegevens niet door de controle heen en kun je niet door naar de volgende stap.
 8. Registratie stap 2
  1. Registratie stap 2 van 3 FysioZelfCheck
  2. In stap 2 van 3 wordt je gevraagd je gegevens in te vullen die straks gebruikt worden om een account aan te maken. Het e-mailadres is straks je gebruikersnaam en daar wordt ook de activatiemail naar toe gestuurd. Belangrijk is dat je, je e-mailadres intypt en niet kopieert en plakt! Het wachtwoord is uiteraard ook belangrijk en moet aan een aantal eisen voldoen zie ook de afbeelding hieronder.
  3. Nadat alle gegevens zijn ingevoerd en alles is ook goed dan kun je door de knop volgende naar stap 3 van 3
 9. Registratie stap 3
  1. In stap 3 van 3 moet je bevestigen dat je akkoord bent met de toestemmingsverklaring. Let op je moet ook eerst het ‘schuifje’ omzetten om aan te geven dat je akkoord bent. Hij zal dan groen worden. Hierna klik je op de knop ‘registreren’. In alle gevallen krijg je nu een pop up in je scherm. Je account is nu aangemaakt en er wordt gevraagd om hem te activeren hiervoor ontvang je een e-mail. Let op als het toch blijkt dat je e-mailadres al gebruikt is dan krijg je hiervan een melding. Zie ook de 2de (rechter) afbeelding hieronder.
  2. a
 10. Registratie email
  1. Tegelijk met het tonen van de informatie pop up die je hierboven aan de linkerkant ziet wordt er een e-mail gestuurd vanuit app@fysiozelfcheck.nl . Hieronder zie je de mail die je hoort te krijgen. Let op, als hij niet komt graag ook de spam folder bekijken!
  2. a
  3. Door op de link te klikken zal er een browser (internet explorer/chrome o.i.d) geopend met daarin het volgende scherm:
  4. a

Nu is je account geactiveerd en kun je inloggen op de app om de oefeningen te zien gekoppeld aan programma behorende bij jouw klachtengebied/regio.